Ikbaltichov top22

Förändringar i herrarnas ledarstab

Publicerad 2022-03-18 08:28
Säsongen för våra herrar har varit tuff och direkt nedflyttning till division 2 är ett faktum. I samband med säsongsavslutningen har huvudtränare Martin Thyr samt ledare Mikael Moen och Mattias Gustavsson valt att tacka för sig som ledare för vårt herrlag. Den nya ledarstaben kommer bestå av Jesper Nielsen tillsammans med Sebastian Martinez och spelande tränare Christoffer Roslund. Vi tar ett snack med huvudtränare Jesper Nielsen!

Hej Jesper Nielsen!
De flesta i klubben känner nog till dig, men om det skulle finnas någon därute som inte vet vem Jesper Nielsen är- kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?
Ja, jag har varit med ett tag och har de sista 2 säsongerna varit med herrlaget som ledare. Innan det var jag tränare för damlaget sedan 2008 hade en liten avstickare till Partille IF i ett par säsonger. Annars har jag alltid varit i Baltichov. Jag har spelat handboll hela livet i Danmark, bland annat i Ribe och Skjern Handboll.

Du har ju varit med som ledare ett tag och känner spelarna väl, vad vill du bidra med som ledare?Vi ska fortsätta det jobb som Martin Thyr har påbörjat med vi ska ha bygga upp en vinnarkultur igen och spela med fart och glädje.

Ni åkte ner från division 1 till division 2, är ni överens om att ni ska gå upp igen?
Vi ska fortsätta arbetet som ett div 1 lag och ligga i, för vi ska tillbaka till dit vi hör hemma.

Du bildar ju tränar-team med Sebastian Martinez och Christoffer Roslund, hur kommer det samarbetet se ut?
Jag ser fram emot att jobba med Roslund och Martinez och samt vår lagledare Ingvar. Det blir stora skor att fylla efter Martin Thyr, Mikeal Moen och Mattias Gustavsson men vi ska göra allt vad vi kan för att lyckas med det.

Till sist, vad har du för mål med din nya roll?
Mitt mål i den nya rollen är att ta nästa steg med klubben!


Från vänster: Jesper Nielsen, Christoffer Roslund och Sebastian Martinez.


Vi vill även rikta ett stort tack till Martin Thyr, Mikael Moen och Mattias Gustavsson för den insats de gjort i vårt herrlag! Mikael Moen och Martin Thyr kommer att fortsätta sina tränaruppdrag i andra åldersklasser i klubben- det tackar vi för.

Md 140610 stiftelsen dunross
Md lerums energi
Md tuvebygg
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md 700e14e6 1cd8 42f4 b1bf 8efe1461d847
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md vb logo
Md ullmax logo
Miramar
Md triumf glass logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub