Ikbaltichov top22

Halvlek med Martin Thyr

Publicerad 2021-12-16 09:19
Efter årets sista hemmamatch mot Fjärås HK väntar julledighet för herrlaget, men först summerar vi första halvlek med tränare Martin Thyr. Har Baltichov levt upp till målen och vilka överraskningar och motgångar har laget stött på?

Efter matchen mot Fjärås har halva serien gått. Hur summerar ni första halvan?
Vi har vart lite ojämna i vår prestation vilket har kostat ett gäng poäng. Förhoppningsvis kan vi hitta en stabilare nivå till vårsäsongen.

Ni ligger just nu på negativ kvalplats på 7 poäng och det är jämt både uppåt och neråt. Har ni hållit ert mål för säsongen fram tills nu?
Vi är relativt nöjda med hur höstsäsongen har sett ut resultatmässigt, serien är jämn och förutom Drott som sticker ut så tar de flesta lag poäng av varandra. Självklart hade vi velat ha ett par poäng till men vi är helt klart med i racet.

Vad blir målen under andra halvan av serien?
Vårt mål är att vara med och hugga på högre positioner i serien vilket fortfarande är fullt realistiskt!

Vad har ni stött på för motgångar hittills och vad har varit de bästa överraskningarna?
En hel del sjukdomar som har stört! Tiden är förbi när man kan träna/spela med en lättare förkylning! Riktigt tråkigt med Todorovics allvarliga knäskada på försäsong! Förhoppningsvis kan han göra comeback nästa säsong!

Vet inte om det är någon överraskning men vårt målvaktsspel har sett riktigt bra ut flera matcher! Carl Hohner match mot S-Hof får även klassas som en överraskning. Carl är helt klart beviset på att hårt jobb alltid lönar sig i längden, extremt roligt att se!

Lag som Mantorp som tippades högt upp ligger bara ett poäng framför er samtidigt som Drott ser ut att gå starkt. Har Herr div 1 södra sett ut som du förväntat dig?
Tycker egentligen inte att det vart så många överraskningar i serien, jag tippade Drott som segrare av serien och där ser jag ut att få rätt! Farmarlagen blandar och ger precis som förväntat.

Vi ser med spänning fram emot matchen på lördag mot Fjärås, 2 poäng där så kan vi gå på julledighet med gott mod och sikta uppåt i tabellen efter nyår.

——

Matchstart 17.00 hemma i Förbohallen på lördag!
Obs! Vaccinationsbevis och legitimation för de över 18 år krävs.


Foto: Alex Söderling

Md 140610 stiftelsen dunross
Md lerums energi
Md tuvebygg
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md 700e14e6 1cd8 42f4 b1bf 8efe1461d847
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md vb logo
Md ullmax logo
Miramar
Md triumf glass logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub