Banner hemsida 23 24 c

Baltichov får vända hem utan poäng i adventsmörkret men vi är tända för ny uppgift nästa vecka

Publicerad 2018-12-02 20:51
Första advent och första ljuset tänt när bussen rullar mot Jönköping med hög stämning och gott humör. Med tanke på tidigare träningsläger i höst så känns det nästan som vi kommer till hemmaplan. Även delar av vår trogna publik är med oss! Tyvärr räcker inte det utan Hallby blir för starka. Det blir Baltichov som får vända hem i adventsmörkret utan poäng i bagaget.

"Vi möter ett av seriens bästa lag, de ligger tvåa i serien. De sätter hårt tryck från början, snabba uppspel och deras avslut sitter i klykan. Vi halkar tyvärr efter i målprotokollet. Dock lyckas vi få in en hel del bollar till våra linjespelare, bl.a. Mathilda Johnsson, som förvaltar inspelen väl." säger Emma Andersson, lagkapten i Baltichov.

Jesper Nielsen konstaterar: "Återigen gör vi för lite mål. De vi gör kommer från 6-meterslinjen men vi har inte många skott utifrån som blir farliga. En eloge till Johanna Lindborg som får och förvaltar förtroende som mittnia. Hon kommer in och gör det jättebra, både med fantasi framåt och mycket energi bakåt."

Mathilda Johnsson blir välförtjänt matchens lirare igen, med flest mål i laget idag samtidigt som hon med sin krigarinställning manar på sina lagkamrater. Ett lag som krigar på alla matchens sextio minuter med huvudet högt. Ledarstaben ger en kollektiv eloge till alla för att ingen viker ner sig även om slutresultatet är ganska tydligt en bit in i andra halvlek.

Men ljuslågan brinner och vi kommer stärkta i tron att fortsätta köra på, lite mer, lite bättre och lite klokare. Vi är inne i en period av mycket mer fysik- samt konditionsökande träning. Det kommer lossna, om vi alla gör jobbet, både på plan och bredvid. Vi behöver lite flyt, nu går vi in i en ny träningsvecka med god inställning och positiv attityd. Vi tror på att det lossnar. Tillsammans krigar vi på!

Nästa lördag 8/12 14:45 står vi på banan mot S-hof hemma i Förbo. Då hoppas vi på gott stöd, vi ses!

Matchens lirare Mathilda Jonsson

Målgörare: Mathilda Jonsson 6, Julia Bjerkesjö Dahlberg 4, Elin Aurell 3, Moa Eriksson 3, Emma Andersson 1, Johanna Lindborg 1

Linda Abrahamsson
Md hallby
Md endorfin
Md kempa
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md miramar
Md triumf glass logo
Md mj rns el inkl www
Md renova
Md lf logo alvsborg vanster rgb
Md elon ljungs lerum svart
Md klotterj garna 2
Md jysk cmyk
Md le logo payoff 2021 rgb orange
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub