Banner hemsida 23 24 c

Delad poäng i lördagens dammatch

Publicerad 2022-11-06 08:42
I en jämn och tuff match delar vi poängen med gästerna från Kristianstad. Känslan är att våra gäster från Skåne är det klart bättre laget i första halvlek och vi i andra. Men ser man till målproduktionen så skiljer det bara ett mål i varje halvlek.

Kristianstad inledder målskyttet och är i stort sett hela första halvlek i ett eller ett par måls överläge. Vi har svårt att stoppa deras niometare och när vi ändå lyckas med det hittar de lite för lättvindigt in till linjespelarna. Anfallsmässigt fungerar det ju riktigt bra och vi sätter 16 mål före paus. Betydligt färre tekniska fel än i förra matchen är väl en förklaring. I andra halvlek jobbar vi lite bättre i försvaret och framåt dundrar Maja in några goa skott. Anna får rött kort efter tre tvåminutare, varav ett par känns något obefogade(?).
Det känns alltid surt att förlora en poäng efter att släppt in ett mål i slutsekunderna, men i det stora hela kanske de delade poängen i det här fallet motsvarar matchbilden ganska bra.

Slutresultat: Baltichov - Kristianstad 31-31 (16-17)

Matchens lirare Baltichov:

Smilla Uhre

Baltichovs målskyttar: Maja Sjöberg 8, Märta Tilly 7, Cecilia Schön 5, Smilla Uhre 5, Edith Hohner 4, Ebba Gustafsson 1, Elin Hansson 1(1)

Nästa dammatch: nu på torsdag 10/11 19:00 mot H43 Lund. Kom till Förbo och stötta oss då!