Banner hemsida 23 24 c

Hon har denna säsong visat vilken potential och talang hon har.

Publicerad 2019-03-12 15:35
Det känns riktigt bra att vi har förlängt med Victoria. Vi hela tiden sett vilken talang och potential hon har och i år syns det att hon själv tror på den också. Med bra träning och mer ansvar har hon tagit jättekliv denna säsongen.

Nästa tjej från damlaget att presentera är Victoria Olsson.

Det känns riktigt bra att vi har förlängt med Victoria, hon har denna säsong visat vilken potential och talang hon har. Vi hela tiden sett den och i år syns det att hon själv tror på den också. Med bra träning och mer ansvar har hon tagit jättekliv denna säsongen.

Hur ser du på avslutningen av säsongen?

Oavsett hur säsongen har sett ut såhär långt tycker jag vi ska kriga varje minut den sista matchen. Att vi ska avsluta på ett värdigt sätt och ha med oss en positiv känsla in i nästa säsong.

Vad är den största anledningen till att du valde att förlänga med IKB?

Jag tror att laget vi har är bättre än div2 och vill vara med på resan mot allsvenskan 2025. Trivs väldigt bra med det laget vi har nu med, alla tjejer är goa och glada. Ser också en stor skillnad på min egen utveckling och är nyfiken på hur bra jag kan bli i baltichov.

Hur ser du på föreningens möjlighet att etablera sig på en högre nivå?

Oj, svår fråga. Jag tror att har vi rätt förutsättningar så är målet, allsvenskan 2025, absolut möjligt. Det gäller att klubben, ledarstaben och spelarna har en plan och att vi gör jobbet som krävs.

Till sist, berätta något om dig som vi i IKB inte känner till.

Jag vann en sångtävling i ettan på lågstadiet, den enda sångtävling jag ställt upp i så man kan ju säga att jag är obesegrad.


Peter Kjellberg
Md endorfin
Md kempa
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md miramar
Md triumf glass logo
Md mj rns el inkl www
Md renova
Md lf logo alvsborg vanster rgb
Md elon ljungs lerum svart
Md klotterj garna 2
Md jysk cmyk
Md le logo payoff 2021 rgb orange
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub