Banner hemsida 23 24 c

Inga poäng med hem från Heidhallen

Publicerad 2018-11-18 10:55
Vi kommer till Heidhallen med en go’ känsla. En härlig uppladdning med fullt fokus tillsammans under promenad, en grym uppvärmning och in i matchstart.

Första halvlek böljar lite fram och tillbaka då BK Heid tar ledning men vi kommer ikapp och förbi. Sedan är Heid ikapp och det är 11-11 på tavlan i halvtid.
Dessvärre håller vi inte ihop spelet lika bra hela matchen. I andra halvlek smyger sig individuella tveksamheter in, avsluten räddas av deras duktiga målvakt. Mot slutet justerar vi försvarspelet för försöka komma ikapp. "Det blir en extra match i matchen för Moa Eriksson och Julia Bjerkesjö Dahlberg, som båda gör det bra, då vi punktmarkerar två av Heids målgörare. Jag vill också ge lite ros till Emma Tolinsson som verkligen gör sitt jobb idag." säger Jesper Nielsen.
Det hela slutar med 26-17. "Vi hamnar åter i situationen där vi får jobba i underläge. Det är som att det smyger in en rädsla hos oss alla. Den är svår att slå bort, men vi slutar aldrig kämpa och viljan finns i laget att fortsätta in i det sista." säger lagkapten Emma Andersson, som visserligen är besviken med förlust idag men poängterar det positiva i att kampviljan finns.
Vi tar kampviljan med in i en ny träningsvecka där vi ska göra jobbet för att vara klara inför nästa helg då vi har hemmamatch igen!

Publiken gör också sitt idag, vi hör och ser er! Tack för ert stöd!
Kom till borgen på lördag kl 12.00. Vi behöver er när vi står redo att kriga mot Kärra!