Banner hemsida 23 24 c

Karlskrona för svåra för våra damer

Publicerad 2024-02-18 22:48
En match med två helt olika halvlekar. Den första där vi missar för många lägen och får många kontringsmål i baken, Andra halvlek där vi gör många mål framåt och släpper in betydligt färre. Kontentan av detta är väl att det kostar för mycket att hamna i underläge med tio bollar.

Vi hamnar snabbt in underläge mot Karlskrona. Mot ett så kontringsskickligt lag straffar det sig hårt med så många missade lägen framåt som vi hade i första halvlek. Vi går till halvtidsvilan med tio måls underläge och känner väl oss ganska överkörda.

Men, i andra halvlek börjar vi ta vara på våra lägen och göra mål framåt. Det resulterar i färre kontringar och mer uppställt spel mot oss, ett försvarsspel vi är bättre på. En kvart in i andra halvlek har vi tagit igen sex mål. Man börjar väl lite till mans hoppas att vi ska kunna gå ikapp, men Karlskrona svarar med fyra raka mål och där är väl matchen i princip avgjord. Att vi avslutar med att göra matchens sista fem mål gör ju trots allt att förlustsiffrorna, 30-33, ser ser ganska anständiga ut mot ett av seriens allra bästa lag.