Banner ikb

Kärra för svåra

Publicerad 2018-11-24 21:18
En bra inramning i Förbo med gemensam frukost, skön promenad och fokuserad uppladdning tar oss fram till matchstart. En match som visserligen inte ger Baltichov den vinst som önskas men av lagets prestation tar vi med oss många bra saker. Idag arbetar vi tillsammans!

I starten blir Kärra lite överraskade av Baltichovs försvarspel vilket gjorde att de fick svårt att ställa om sitt anfallspel och tvingas till en tidig timeout. Baltichov forsätter försvara sig mycket bra hela matchen! Dessvärre spelas anfallen inte riktigt lika bra utan stundtals lite långsamt och det är en del tekniska fel med felpass. Kantspelarna får inte så mycket bollar att jobba med. Vi håller inte tillräckligt avstånd till Kärras försvar och vi gör inte så många mål i första halvlek. I andra halvlek hänger vi med i ca 15 minuter, därefter drar Kärra ifrån i målprotokollet. Matchen slutar 12-20 och vi gör heller inte många mål i andra halvlek.

Kärra är ett bra lag och med tanke på det så gör Baltichov en stark insats idag, vi håller huvudet högt och krigar på hela matchen igenom. Det finns en kämparglöd i gänget som bådar gott för att köra hela vägen ända fram till påska. Ja, att göra lite fler mål framåt kommer vara en förutsättning kommande period, från nu och fram till serien vänder före jul. Det kommer komma, vi ska fortsätta nöta på! Vi ska fortsätta träna och jobba stenhårt tillsammans.

Emma Andersson säger: "Ett steg framåt trots förlusten. Vi håller bra i 45 minuter, framförallt väldigt bra försvarsspel. Lite synd att vi inte klarar av att göra flera mål i första- och andrafas. Även om vi inte gör så många mål framåt har vi ändå ett bättre lagspel och håller oss till planen."

Lagets tränare Jesper Nielsen fyller i och säger: "Det är en liten uppförsbacke resultatmässigt men det går framåt. Kärra är favorit till serieseger och idag står vi stenhårt i försvar och möter upp Kärra bra.Jag är nöjd. Alla tar sig an uppgiften med fullt fokus både på plan och från bänken. Förutom matchens lirare, Mathilda Jonsson, med sin härliga attityd vill jag nämna Victoria Olsson som kommer in i svåra situationer och löser sin uppgift jättebra. Även Emma Tolinsson kliver fram och tar stort ansvar både i anfall och försvar. Bakåt står Moa Eriksson fantastiskt bra som spets i dagens 5-1-försvar. Längst bak står Marie Olsson bra och gör flera fina räddningar, särskilt i första halvlek.

Nästa söndag åker vi till Jönköping för att möta Hallby. Då kommer vi stå på banan än lite starkare, än lite mer samspelade och än mer revanschsugna!

Matchens lirare: Mathilda Jonsson

Målgörare: Mathilda Jonsson 5, Emma Tolinsson. 3, Moa Eriksson 2, Emma Andersson 1, Elin Aurell 1.

Linda Abrahamsson
Md tolle  2
bild: rasmustynander.se
Md 140610 stiftelsen dunross
Md idrottsrabatten baltichov sponsorskylt 2000x1000mm
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md 700e14e6 1cd8 42f4 b1bf 8efe1461d847
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md ullmax
ULLMAX
Md img 0460
Md image 1
Md img 0702
Md img 0703
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub