Banner hemsida 23 24 c

Knapp seger borta mot VästeråsIrsta

Publicerad 2022-12-17 18:41
Efter förra lördagens storseger och ledning med 7-1 redan i sjunde minuten i dagens retur i känner vi oss kanske lite för säkra?

VästeråsIrsta tar timeout efter vårt 7-1-mål och börjar därefter knapra in på vår ledning. Även om vi i slutet av första halvlek drar ifrån lite grann och leder med tre i paus så fortsätter hemmalaget att så sakteliga ta in på försprånget. De går även gå upp i ledningen vid ett par tillfällen med cirka tio minuter kvar. I det läget visar vi lite av vår kämpaglöd och laganda och när Märta sätter 30-28 med halvminuten kvar känns det klart.
Visst bör vi kunna vinna den här matchen lite mera komfortabelt, men med flera spelare borta är vi ändå nöjda med en bortaseger. Eller som vår målvaktstränare Stefan Lidén uttrycker det "det känns enkelt att åka buss med två poäng".