Banner hemsida 23 24 c

Målsnålt när damerna tog två nya poäng

Publicerad 2022-11-26 22:54
Många missade lägen och många målvaktsräddningar gör framförallt första halvlek väldigt målsnål. När lagen går in till pausvilan står det 8-9, ledning för gästande King River alltså. Det var väl ingen slump att inget av lagen byter målvakt under matchens 60 min. Båda blir dessutom belönade med utmärkelsen matchens lirare för respektive lag.

Efter nio minuters spel har lagen endast satt ett mål var. Bra försvars- och målvaktspel förvisso, men det missas också många bra lägen. Hela första halvlek fortsätter i samma stil även om det börjar trilla in en och annan boll. I andra halvlek känner vi bättre igen vårt hemmalag med många mål från framförallt Maja och Märta. Vi har dock svårt att skapa bra lägen och bränner vi fortsatt en hel del av dem vi skapar. Trots att vi leder med 4 bollar med 2 minuter kvar är matchen inte avgjord förrän Cissi sätter sist målet då klockan visar 59.59. Jämna matcher verkar vara vårt signum.
"Gott med ny seger! Vi har dock en del att jobba med i anfallsspelet", säger vår tränare Morten Jensen.

Vi tacka våra trogna fans på plats i Förbo - ett extra stort TACK till F10 som stöttade oss så bra hela vägen från inspringet fram till slutsignalen ! ! Vi ser fram emot vår gemensamma träning torsdag 8 december !

Slutresultat: Baltichov - King River 22-20 (8-9)

Matchens lirare, Baltichov: Isabell Velander

Baltichovs målskyttar: Maja Sjöberg 7, Märta Tilly 6, Ebba Gustafsson 3, Cecilia Schön 2, Louise Hallkvist 2, Smilla Uhre 1, Elin Hansson 1(1)

Nästa match: Söndag 4/12 spelar vi borta mot RP Linköping. Har du inte möjlighet att åka dit - se oss gärna på Solidsport.
Lördag 10/12 15:00 spelar vi åter hemma i Förbo, då mot VästeråsIrsta