Ny förlust för damerna

Publicerad 2023-03-05 20:05
Ett litet steg framåt jämfört med de senaste matcherna, men…

...det är ju bara att se på slutresultatet i lördagens match i Torslandahallen för att konstatera att vi inte når upp till en nivå där vi vill vara.
Mot Torslanda håller vi ändå något så när jämna steg den första kvarten för att sedan tappa till underläge med sex mål i paus. Detta avstånd står sig de 10-12 inledande minuterna av andra halvleken. Sedan drygar Torslanda åter ut försprånget. Men mycket tack vare Ediths vassa målskytte under de sista 20 minuterna, då hon sätter 5 av sina totalt 8 mål, klarar vi oss med mindre än tio måls förlust.

Vi får helt enkelt ta oss hem och slicka såren, för att sedan jobba på att förbättra både försvars- och anfallsspel inför säsongens avslutande seriematch. Vi möter Malmö hemma i Förbo nu på lördag 11/3 kl. 16:15. OBS tiden!