Publicerad 2018-12-16 16:28
6a3e5b43 dbeb 4df2 a63c d1ecdc2ceb3c
Nöjd målvakt - Marie Olsson
Avresa från Stenkullen lördag klockan 14. När vi är tillbaka 30 timmar senare har vi med oss en poäng hem från Ystad. Det var inte heller långt borta att vi tog båda poängen av serieledarna denna söndag.

Vår start var inte så bra och vi kom snabbt i underläge 2-6. Efter en timeout vände vi på steken Försvaret täppte till, Marie spikade igen och vi började göra mål framåt. När halvtidssignalen ljöd hade vi ledningen med 13-10.
Moa, Tolle och Amanda kommenterar med en mun: "Efter en trög start börjar vi följa planen och ser att senaste tidens tuffa träning börjar ge resultat".

Vi började andra halvlek ungefär som vi slutade den första, men trots detta tog sig Ystad ikapp till 16 lika efter åtta minuter. Här visade vi en härlig lagmoral och släppte aldrig upp dem i ledning. Lite surt, tyckte vi så klart att det var att det var, när de kvitterade till slutresultatet 24-24 med 12 sekunder kvar. I det stora hela måste vi ändå känna oss nöjda med att lugga serieledarna på en poäng på bortaplan.

"Vi kom bra förberedda, krigar som ett lag och håller oss till planen. Nu tränar vi på över helgerna för att vara ännu bättre förberedda när serien drar igång igenom januari", säger Jesper Nielsen.

”Vi ser fram mot en spännande vårsäsong” säger Linda Abrahamsson.

Matchens lirare: Marie Olsson