Publicerad 2019-03-17 13:56
Kung lv  2
Sista div1-laget för denna gång...
​Det var ett sargat och slitet lag som åkte till Kungälv för sista seriematchen i division 1 för den här gången.

Uppvärmning och förberedelse med bra fokus! Tjejerna står på banan med huvudet högt och ryggen rak. Tyvärr tappar vi lite fokus i första halvlek och hamnar efter med 5-6 bollar så vi går till pausvila med 12-9 i baken. I andra halvlek börjar vi mycket bättre och närma oss i målprotokollet. Tyvärr får vi några utvisningar på våra linjespelare som påverkar vårt spel och till slut förlorar vi med 5 mål, 23-18. Både Josefin Lindskog och Mathilda Jonsson krigar på bra inne på linjen, det är hårda tag och de får mycket stryk - trots det lyckas vi med flera fina inspel till dem! Att vi får 7-0 i straffar emot oss gör ingenting eftersom vår Amanda i mål tar 6 stycken av dem! Julia Bjerkesjö Dahlberg tar stort ansvar på planen idag, både i försvar och anfall. Hennes fina löpningar gav bra utdelning både för egen del och de öppnade också för andras lägen.

Vår lagkapten Emma Andersson och linjegeneral Mathilda Johnsson tackas av Jesper Nielsen efter matchen och båda två laddar för nya utmaningar utanför handbollsplan. Tack båda två för er insats i Baltichovs damlag de år ni spelat!

Nu går vi på välförtjänt vila efter en tuff och extremt skadedrabbad säsong där alla är värda varsin eloge för att man fortsatt komma på träningar, fortsatt kriga och kämpa och samtidigt ha roligt trots att det varit motigt ibland.

Om några veckor drar vi igång igen - fullt fokus på försäsong mot nya mål och fast beslutade att komma tillbaka till division ett så snart som möjligt! Tack publiken för den här säsongen, välkomna tillbaka snart igen!

Målgörare: Julia Bjerkesjö Dahlberg 5, Josefin Lindskog 4, Emelie Romeborn 4, Emma Andersson 2, Emma Tolinsson 2 Mathilda Jonsson 1

Matchens lirare: Julia Bjerkesjö Dahlberg