Banner hemsida 23 24 c

Svenska mästarna på besök i Förbo

Publicerad 2022-08-16 16:12
Efter vinster i vårens kvalomgångar i ATG Svenska Cupen är det nu dags för tre helger med gruppspelsmatcher. I den inledande hemmamatchen ställs vi på fredag kväll inför klubbens förmodligen största utmaning någonsin då vi tar emot de svenska mästarna från Partille.

Det finns väl ingen som kan tro att vi som 31:a-seedade i cupen (av 32) ska kunna hota förstaseedade Sävehof, men tjejerna (och hela klubben) är taggade för att göra matchen till en handbollsupplevelse utöver det vanliga.

I skrivande stund vet vi inte vilket lag Sävehof ställer upp med, men vi hoppas på en så ordinarie uppställning som möjligt. Här finns ju landslagsmeriterade spelare som Johanna Bundsen, Johanna Forsberg, Nina Koppang och Carmen Martin (Spanien). Bland de övriga SHE-stjärnorna finns även ett par spelare, Linn Johansson och Elin Heikka, som spelat ungdomshandboll i Baltichov,.

Matchen startar med sex shoot-outs för oss. Förhopningsvis kan vi här sätta några bollar och ha ett litet försprång i inledningen.
MortenJensen, huvudtränare i Baltichov, säger så här om våra förväntningar inför matchen "Vi har inga förväntningar vad gäller resultat. Vi är här för att ha roligt och för att se och lära. Cupen är ju ett perfekt tillfälle att lära av lag som normalt spelar på en högre nivå".

Efter fredagens match fortsätter vårt cupspelande borta mot AIK söndag 28 aug och sedan hemma igen mot Tyresö den 3 sep,

Ingvar Andersson
Md endorfin
Md kempa
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md miramar
Md triumf glass logo
Md mj rns el inkl www
Md renova
Md lf logo alvsborg vanster rgb
Md elon ljungs lerum svart
Md klotterj garna 2
Md jysk cmyk
Md le logo payoff 2021 rgb orange
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub