Banner hemsida 23 24 c

Tung förlust för damerna

Publicerad 2022-12-04 17:27
Vårt damlag åker på söndagen till Linköping för match mot RP. Förhoppningen är att komma hem med en tvåpoängare för att befästa avståndet till kvalstrecket. Tyvärr fungerar detta inte enligt plan.

RP inleder matchen bäst och går snart till ledning med 4-5 mål. Vi har svårt att få stopp på deras anfallsspel och gör dessutom allt för många tekniska fel. RP håller femmålsledningen fram till 27:e minuten. Trots detta har vi, efter fyra raka mål, chansen att kvittera. Istället gör RP sista målet före paus och vi går till halvtidsvila med underläge 16-14.

Vi inleder andra halvlek lite bättre och är snabbt förbi målmässigt. Under denna perioden får vi bättre stopp på deras anfallsspel och har lite mera flyt i målskyttet. Tyvärr håller detta inte i sig utan med cirka 10 minuter kvar rinner RP ifrån till en relativt bekväm seger.

"Idag gör vi för många tekniska fel och har för dålig träff bakåt för att kunna vinna" säger Morten. "Vi måste jobba bättre tillsammans, både framåt och bakåt".

Slutresultat: RP - Baltichov - 33-29 (16-14)