Banner hemsida 23 24 c

Två poäng hemma mot Brätte

Publicerad 2020-01-18 21:53
Seger mot br tte moment  2
​En strålande start på matchen gav god grund till seger för damlaget mot HK Brätte!

Baltichov gör en stabil insats och vinner matchen med god marginal, 34-20.

I första kvarten lägger laget grunden med ledning 11-4 för att sedan förvalta i andra halvan innan pausvila med 17-9 i ryggen. Totalt sett är förvarsspelet jättebra idag!

Jesper konstaterar efter matchen att "Vi jobbar svinbra tillsammans, vi hjälper varandra & pratar i försvar. Alla springer bra, även på kontring där vi får god utdelning. Våra målvakter står fantastiskt bra hela matchen. Efter en kvart gör vi några ändringar som gör att vi fortsatt kan hålla ihop starkt bakåt och leverera i anfallet framåt - för att dra ifrån till 17-9 i paus och nöta på för att hålla Brätte på avstånd i andra halvlek."

I andra halvlek bestämmer tjejerna att inte falla ner i tempo utan fortsätta dra ifrån. Trots att vi leder stort så går vi in med huvudet högt och jagar nästa mål! Andra halvlek vinns med 17-11, vilket ger slutresultatet 34-20.

Samtliga spelare gör sitt arbete väl och våra linjer håller ner försvaret bra i anfall vilket ger möjlighet för våra nior att skjuta.

Självklart finns det detaljer att slipa på, spelsystem att utveckla och muskler att bygga, vilket vi fortsätter med i kommande träningsvecka. Ju mer vi tränar desto mer redo att åka till Karlstad för att möta Skåre HK i Sundsta Idrottshall på söndag 26/1 kl 14.00!

Följ vår resa! Förhoppningsvis kan ni följa matchen på Solidsport- om ni inte vill ha en plats i bussen och hänga med till läktarplats!