Banner hemsida 23 24 c

HK Country - IK Baltichov

Publicerad 2022-11-26 20:21
Seriefinal i Skövde

Seriefinal i Skövde, en hård kamp matchen igenom, i första halvlek följs vi åt och turas om att vara i förarsätet, i paus står det 13-12 till oss. Sista tredjedelen av första spelar vi riktigt bra bakåt. I andra halvlek gör vi ett litet ryck efter 10-15 minuter på 3 bollar, halvleken igenom gör vi det bra bakåt men sista 10 gör vi enbart 1 mål, Country går ikapp och förbi, vi lyckas kvittera och har chansen i en kontring med 15 sekunder kvar men blir avblåsta för offensiv foul och matchen slutar lika. Sett till att vi kontrollerar stora delar av andra är vi besvikna men att ta 1 poäng borta mot Country är ändå starkt. Nya tag nästa helg hemma mot Backa. Då får Div2:s bästa publik en ny chans att stötta oss mot 2 nya poäng.