Publicerad 2019-02-10 18:08
93ddf832 855c 444e 98cf ef212e655cea
Derbyfight i Nolhaga
  • Idag var det dags för våra herrar att åka några mil österut för ett laddat derby mot HP Alingsås. I potten låg så klart som vanligt 2 poäng men idag lägger vi även in ingredienserna derby, toppkamp och mkt känslor!

Alingsås börjar helt klart bäst och det dröjer ca 10 min in i matchen innan vi får grepp om deras lyckosamma omställningsspel.

Alingsås i förarsätet med 1-2 bollar utan att lyckas göra ett större ryck i protokollet.

Desto längre halvleken lider så börjar Baltichov maskineriet tuffa igång ordentligt.

Ledning 15-16 i paus till vår fördel.

Det sista som händer i första halvlek blir betydande för matchens utgång. Alingsås duktiga V9 Jakob Lundahl prickar huvudet på en av våra försvarsspelare på ett uppställt frikast = rött kort!

Andra halvlek får vi ännu bättre träff i vårt försvarsspel ihop med en glödhet Goran Bajkusa i mål. Detta förvaltar vi på ett strålande sätt och rinner tidigt ifrån till en trygg ledning.

Slutsiffrorna skrivs till 26-32 och alla härliga Baltichovare på läktaren får jubla ordentligt!

Än en gång visar ni att vi har seriens överlägset bästa bortafölje!

Nu njuter vi av denna segern tills imorgon då en ny träningsvecka startar för att vi ska komma ordentligt förberedda till lördagens kamp mot HK Önnerediterna i Förbohallen!