Publicerad 2019-01-27 18:30
Idag söndag var det dags för bortamatch mot HP Tibro!

Idag var det dags för vårt herrlag att sätta sig på bussen för bortamatch mot HP Tibro.

Ett Tibro som ligger sist i vår serie, lite märkligt kan vi tycka då det finns kvaliteter i laget. I flertalet matcher under säsongen har de vart med långt in i matcherna utan att få med sig poängen så man kan sätta ett frågetecken för hur den fysiska statusen ser ut.

Matchen börjar på ett inspirerat sätt från vår sida och vi rycker direkt ifrån till ledning med 5 mål. Lite likt de senaste matcherna låter vi tyvärr våra motståndare komma närmare innan halvleksvilan. Dock ledning 16-13 i paus till vår fördel.

I andra halvlek hänger Tibro med resultatmässigt men känslan är att det bara är en tidsfråga innan vi ska rycka ifrån. Tillslut lyckas vi gå iväg till en säker seger.

Slutresultatet skrivs till 31-24!!

Sammanfattningsvis är vi väldigt glada för dessa 2 poäng och vi känner att vi har gjort en bra match!

Liten notis från matchen var att det var roligt att se Hannes Rybo tillbaka på planen igen efter en lång skadeperiod!

Nu åker vi hem till Förbohallen igen och förbereder oss för nästa seriematch mot Rosendal tisdag 5/2 18:15 i Förbohallen!