IFK Karlskrona vs IK Baltichov

Publicerad 2020-02-29 19:25
2 nya poäng för herrlaget.

Idag var det dags för herrarna att bege sig till Karlskrona för säsongens längsta bortaresa.

För motståndet stod IFK Karlskrona som håller till i mitten av division 1. Redan från början av matchen kunde man se att våra killar skulle sälja sig dyrt. Energin var helt klart på plats från början kanske lite för taggat på vissa håll.. en bit in i första halvlek får vi dock bättre o bättre ordning på vårt spel och vi kan springa ifrån till ledning med 12-16 i paus.

Andra halvlek flyter på enligt plan och vi går ifrån till en 7-målsledning.. dock strular vi lite och IFK kan göra några raka mål. Det är dock aldrig riktigt kritiskt utan vi kan till slut gå ifrån till en säker seger 23-28.

Stort plus idag till vårt försvars-& målvaktsspel(Goran blev välförtjänt utnämnd till matchens bästa spelare).

Riktigt roligt också att vi idag hade 8 starka supportrar på plats..! Ni gör skillnad för killarna!??

Nu närmast väntar IF Kristianstad hemma i Förbohallen på lördag kl 17:00!