IK Baltichov - Rosendals IK

Publicerad 2019-02-05 20:58
2 nya poäng in på herrarnas konto

Ikväll tisdag gick vi upp för match mot Rosendals Ik(RIKs b-lag/utvecklingslag) hemma i Förbohallen.

Matchen börjar lite trevande från båda lagen där det bjöds på mer tekniska fel än skönspel. Vi följs åt i målprotokollet de första 15-20 min. Sista delen av första halvlek kan vi göra ett ryck till ledning 16-12 i paus.

Andra halvlek börjar väldigt likt den första med en hel del slarv från vår sida, RIK kryper närmare i protokollet men aldrig närmare än 2 bollars marginal. I mitten av halvleken gör vi en riktigt bra period och säkrar där segern.

Segersiffrorna skrivs tillslut till 31-25.

Känslan efter matchen är att vi såklart är nöjda med vår 15e seger på 16 försök men att vi i denna matchen gör vad som krävs och inte så mkt mer..

Nu går vi in i en period med tuffare motstånd när serien ska avgöras och vi är medvetna om att det kommer krävas mer av oss i kommande matcher.

Närmast tar vi oss till Nolhaga på söndag 15:30 för ett spännande möte med HP Alingsås.

Så samla ihop alla Baltichovare ni känner så gör vi Nolhaga till vår hemmaplan på söndag!!