Banner hemsida 23 24 c

IK Baltichov vs Ankaret

Publicerad 2019-11-12 06:55
Första division 1 poängen för herrarna

I lördags gick vårt herrlag upp i match mot en av seriefavoriterna, HK Ankaret från Bjärred. Säsongen har börjat med 5 raka förluster för vårt lag men känslan innan var att nu kan det vända.

Första halvlek är jämn, tuff och hård med Ankaret hela tiden i en liten ledning. 12-14 i paus.

I andra halvlek går vi ikapp direkt och sedan pendlar ledningen mellan lagen utan att något av lagen kan göra ett ordentligt ryck.

Med dryga minuten kvar leder Ankaret med 25-27 och nu blev det rafflande på riktigt.

26-27... Ankaret i anfall som de missar.. Time-Out med 25 sek kvar av oss.. sista anfallet som resulterar i ett kanonläge på H6(Albin Malmberg Ek) som trycker dit bollen i mål med några sekunder kvar.. 27-27 och första poängen är tagen!

Stort tack till vår trogna publik som stöttade oss.

På lördag är ni alla välkomna tillbaka till Förbo då vi möter obesegrade Anderstorp.