Publicerad 2019-02-16 19:31
Toppmatcherna avlöser varandra för vårt herrlag.

Idag var det återigen dags för en toppmatch i herrarnas div 2 serie. För motståndet denna gång stod Önnereds b-lag Önnerediterna för motståndet, idag förstärkt med flera spelare från deras elittrupp.

Våra grabbar kliver rätt ut på plan och visar att man är redo för en riktig fight!

Efter ca 10 min har vi dragit iväg till ledning 10-3 efter ett koncentrerat försvarsspel och rejält anfallsspel.

I handboll går det dock fort och ÖHK kan krypa ifatt.

Tyvärr får vi klara oss utan Oliver Cuba stor del av halvleken då han åker på ett mkt tveksamt rött kort efter 7min.. han ersätts av Max Bågenholm som resten av matchen visar att han har utvecklats ordentligt under säsongen!!!

I slutet av halvleken gör vi ett nytt ryck och går in i paus med ledning 21-17!

ÖHK spelar i perioder 7-6 spel under matchen, något som vi straffar dem för ordentligt, länge sen vi såg så många enkla mål göras i Förbo!

Andra halvlek är det egentligen inget snack om saken utan vi rinner ifrån till en stor ledning ganska tidigt.

I slutet av matchen blir det dock lite nerv igen då vi straffas med en del 2min utvisningar och gör lite enkla misstag framåt. Ledningen är dock aldrig mindre än 3 mål och på slutet kan vi knyta åt säcken ordentligt och glida ifrån till seger med 38-31!

Nu återstår det 4 matcher av grundserien och förutsättningarna är sådana att vi behöver vinna 2 utav dem för att vara helt klara seriesegrare oavsett resultat i andra matcher.

Nästa match för oss är nästa söndag borta mot Fjärås HK 19:00! Alla till KUNGSBACKA!!!