Banner hemsida 23 24 c

Önnerediterna vs IK Baltichov

Publicerad 2018-10-27 19:06

Idag var det dags för en riktig toppmatch i herrarnas div 2 västra, Önnerediterna vs Baltichov i ÖHK- hallen.

Önnerediterna(önnereds b-lag) förstärkta med ett par spelare från sitt A-lag mot vårt obesegrade Baltichov. Vi hade alla förväntat oss en riktig holmgång där känslan innan var att detta kunde sluta hur som helst!

Våra grabbar hade dock bestämt sig för något helt annat. Vi rusar ut i ett härligt driv med ett variationsrikt anfallsspel anförda av dirigenten Anton Svensson och ett stenhårt försvarsspel där försvarsJÄTTARNA Alexander Hellgren & Viktor Granholm direkt visade att ÖHK skulle få kämpa för sina mål idag.

Relativt snabbt drar vi iväg med några bollars ledning en ledning som vi sedan utökar hela halvleken till ledning 9-19 i paus!

Under vilan pratade vi om att inte göra om förra helgens misstag och bjuda in motståndarna i matchen igen. Direkt i andra halvlek gör vi några snabba mål vilket helt tar energin ur ÖHK och resten av matchen blir en lugn och behaglig resa mot två nya poäng!

Segersiffrorna skriva till 19-31!

Idag är det egentligen ingen spelare som sticker ut från mängden utan detta var verkligen en riktigt bra insats av hela laget! Handboll=lagsport!!?!

En trevlig nyhet idag var dock att Alex Erixon var tillbaka på plan efter att ha missat de senaste 3 matcherna pga skada. Med Alex i truppen får vi ytterligare ett skarpt hot att använda oss av!

Nu tar serien ett litet uppehåll men lördag 10 nov kommer HP Alingsås på besök till Förbohallen för en tidig seriefinal!(båda lagen står på 5 raka segrar)!

Stort tack idag till våra trogna supportrar som följer oss genom västra Sverige, ni får oss att känna oss som hemma i alla hallar!???

//IKB her

Martin Thyr
Md endorfin
Md kempa
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md miramar
Md triumf glass logo
Md mj rns el inkl www
Md renova
Md lf logo alvsborg vanster rgb
Md elon ljungs lerum svart
Md klotterj garna 2
Md jysk cmyk
Md le logo payoff 2021 rgb orange
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub