Banner hemsida 23 24 c

Sörhaga vs IK Baltichov

Publicerad 2019-03-18 06:57
Förlust för herrarna i säsongens sista seriematch.

Igår var vårt herrlag i Alingsås för att spela säsongens sista seriematch. Vi är sedan ett par veckor tillbaka klara seriesegrare och det var en känsla som präglade denna matchen.

Sörhaga som vid vinst eller oavgjort skulle säkra 3e platsen i serien var hetare från start och det tog ett bra tag innan vi kom igång. Tack vare en bra försvarsinsats/målvaktsinsats kunde vi gå till ledning med 12-10 i paus.

I andra halvlek visar det sig tydligt att vi inte är beredda att gå för det till 100% i vårt anfallsspel vilket resulterar i mängder av lätta kontringsmål för Sörhaga. Vi är aldrig riktig nära att störa i andra halvlek utan vi kan bara konstatera att Sörhaga ville mkt mer i denna matchen och vinner välförtjänt med 28-20. Lycka till i kvalet så hoppas vi att vi ses till hösten med derby i div.1.

Nu går våra herrar på välförtjänt semester efter en näst intill perfekt säsong 20 segrar av 22 möjliga = 40 poäng och solklar serieseger.

Vi lovar att vi spelare/ledare kommer lägga ner ett stenhårt jobb under försäsongen för att kunna bjuda upp till kamp ordentligt i division 1.

STORT tack alla våra trogna supportrar för stödet under säsongen- vi ses till hösten!!!