Banner hemsida 23 24 c

Alla till Förbo !

Publicerad 2024-02-27 16:25
📣 Stora Handbollsdagen - Kom och stötta vĂ„ra seniorlag den 9 mars! 📣​

KÀra medlemmar och handbollsÀlskare,
Den 9 mars Àr en mycket speciell dag för oss i IK Baltichov, en dag dÄ vi verkligen behöver din nÀrvaro och ditt stöd mer Àn nÄgonsin! VÄra fantastiska dam- och herrseniorlag kommer att ta sig an Eslövs IK och HF i tvÄ spÀnnande matcher som du inte vill missa. Damerna kickar igÄng dagen med matchstart kl. 14, följt av herrarna direkt efter. Detta dubbelmöte utgör inte bara en avgörande del av sÀsongen utan Àr ocksÄ en viktig hÀndelse för att stÀrka sammanhÄllningen inom vÄr klubb och samtidigt stötta den ekonomiskt.

Vi uppmanar alla – ungdomslag, förĂ€ldrar, vĂ€nner och handbollsĂ€lskare – att komma och fylla hallen till brĂ€dden. Det Ă€r dags att visa vĂ„ra lag att hela IK Baltichov stĂ„r bakom dem, bĂ„de pĂ„ och utanför planen. Vi kommer ocksĂ„ att ha Ă€ran att vĂ€lkomna alla vĂ„ra sponsorer till eventet, sĂ„ lĂ„t oss tillsammans visa dem vĂ„r uppskattning och det starka stöd vi som förening kan erbjuda.

**Exklusiv Luncherbjudande!**
För att göra dagen Ă€nnu mer speciell, erbjuder vi möjligheten att köpa och Ă€ta lunchbuffĂ© pĂ„ plats. Under lunchen som serveras kl.13 kommer ni att fĂ„ en unik inblick i vĂ„ra lag av dam- och herrlagets trĂ€nare som kommer att dela med sig av tankar om truppen och förvĂ€ntningarna inför de kommande matcherna. För endast 300:- fĂ„r du lunch med dryck, samt entrĂ© till bĂ„da matcherna – ett erbjudande du inte vill missa! Endast förköp, Swisha 300:- till 123 449 57 92 och uppge namn sĂ„ Ă€r lunchen fixad. Swisha senast den 6 Mars.

Ifall du Àr medlem sÄ kostar lunchen 200:-

Lunchbuffén: LÀttrökt pastramikotlett, marinerat kycklingspett, potatisgratÀng, vegetariskt lasagne, sweetchilidressing, blandsallad, hembakad foccacia samt dryck.

Dagen kommer Àven att bjuda pÄ diverse lotterier och möjligheten att tippa matchresultaten för en chans att vinna storkovan. Det blir en dag fylld med spÀnning, gemenskap och handbollsglÀdje.

Ditt stöd kan göra stor skillnad. LĂ„t oss tillsammans skapa en minnesvĂ€rd dag för IK Baltichov, visa vĂ„rt stöd till spelarna och stĂ€rka vĂ„r klubb bĂ„de sportsligt och ekonomiskt. Vi ser fram emot att se dig, din familj och dina vĂ€nner i hallen den 9 mars – tillsammans Ă€r vi starkare!

Med vÀnlig hÀlsning,

Styrelsen IK Baltichov
Md endorfin
Md kempa
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md miramar
Md triumf glass logo
Md mj rns el inkl www
Md renova
Md lf logo alvsborg vanster rgb
Md elon ljungs lerum svart
Md klotterj garna 2
Md jysk cmyk
Md le logo payoff 2021 rgb orange
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub