Banner hemsida 23 24 c

IK Baltichov tillkännager Jesper Nielsen som ny huvudansvarig för herrarnas seniorverksamhet

Publicerad 2024-03-19 21:07
IK Baltichovs styrelse är glada att meddela att Jesper Nielsen har utnämnts till Huvudansvarig för herrarnas seniorverksamhet. I sin nya roll kommer Jesper att ha det övergripande ansvaret för vårt seniorlag, juniorlag och A-pojkar, en viktig del av vår satsning på att stärka och utveckla vår verksamhet för herrarna.

Jesper Nielsen, med en imponerande bakgrund inom handboll och ledarskap, tar sig an uppgiften med ett klart mål: att bygga en stark, sammanhängande och framgångsrik organisation. Under Jespers ledning kommer varje lag – seniorlaget, juniorlaget och A-pojkarna – att fortsätta ha sin egen specifika organisation. Dock kommer de alla att förenas under Jespers yttersta ansvar och ledning. Han kommer att arbeta nära varje lags befintliga organisation för att tillsammans skapa en struktur som inte bara stärker varje lag individuellt, utan också klubbens gemensamma framgång och utveckling.

Denna strategiska förändring syftar till att skapa en "blå linje" genom hela herrarnas seniorverksamhet, vilket garanterar en enhetlig utvecklingsväg och tydliga värderingar över alla nivåer. Det är vår övertygelse att Jespers erfarenhet och vision kommer att vara avgörande för att realisera vår ambition om en starkare och mer sammanhållen klubb.

"Att få leda IK Baltichovs herrars seniorverksamhet är en stor ära. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla inblandade för att bygga en framgångsrik framtid för klubben. Genom samarbete, engagemang och en stark gemensam vision, är jag övertygad om att vi kan nå nya höjder tillsammans," säger Jesper Nielsen om sin nya roll.

IK Baltichov är stolta över att välkomna Jesper till denna viktiga position och ser med spänning fram emot den positiva påverkan hans ledarskap kommer att ha på vår verksamhet. Vi önskar Jesper all framgång i hans nya roll och ser fram emot de framsteg vi kommer att göra som en förenad klubb under hans ledning.

Styrelsen

Md endorfin
Md kempa
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md miramar
Md triumf glass logo
Md mj rns el inkl www
Md renova
Md lf logo alvsborg vanster rgb
Md elon ljungs lerum svart
Md klotterj garna 2
Md jysk cmyk
Md le logo payoff 2021 rgb orange
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub