Banner hemsida 23 24 c

Stöd IK Baltichov genom Sponsorhuset!

Publicerad 2023-08-24 00:23
Vi vill gärna informera er om det enkla och effektiva sättet att stödja vår klubb – genom Sponsorhuset. Men vad innebär det egentligen och varför ska du använda det?

Fördelarna med Sponsorhuset:

  1. Gratis Stöd: Genom att handla på nätet via Sponsorhuset kan du utan extra kostnad bidra med en liten summa till IK Baltichov. Varje köp du gör hos de över 900 anslutna butikerna genererar en bonus till både dig och klubben.
  2. Inga Extra Kostnader: Du betalar exakt samma pris för dina varor, men en procentandel går direkt tillbaka till IK Baltichov.
  3. Bonus till Dig: Inte bara klubben tjänar på dina köp. Du får också en egen bonus, som du kan välja att spara eller donera tillbaka till IK Baltichov.
  4. Stärker Klubbens Ekonomi: De insamlade medlen genom Sponsorhuset bidrar direkt till klubbens utveckling, från utrustning till evenemang och träningar.
  5. Tusentals Butiker: Med ett brett urval av butiker inom allt från kläder, resor, teknik och mycket mer, finns det något för alla smaker och behov.

Att använda Sponsorhuset är inte bara ett sätt att handla online; det är ett enkelt och smart sätt att visa ditt stöd för IK Baltichov. Varje gång du handlar, bidrar du till klubbens framtid och säkerställer att vi kan fortsätta växa och erbjuda bästa möjliga förutsättningar för alla våra medlemmar.

Kom ihåg att varje liten insats hjälper. Börja använd Sponsorhuset idag och bli en del av vårt stödjande community!

Tack för att du står bakom IK Baltichov! 💙💛


Sponsorhuset - Tjäna pengar till IK Baltichov. Handla från kända nätbutiker!

Md endorfin
Md kempa
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md 4051e96c db25 4c93 bf20 a7f06b02e29b
Md 7a5b9110 c5c1 42f9 965b 432494e7bbcf
Md kladkallaren
Md miramar
Md triumf glass logo
Md mj rns el inkl www
Md renova
Md lf logo alvsborg vanster rgb
Md elon ljungs lerum svart
Md klotterj garna 2
Md jysk cmyk
Md le logo payoff 2021 rgb orange
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub